martes, 13 de mayo de 2008

Relaxar des dels peus, alleugerir el cansament de cames"











Relaxar des dels peus,
alleugerir el cansament de cames

TALLER DE SHIAT-SU (MASSATGE JAPONÈS)

DESCRIPCIÓ: taller per aprendre les tècniques bàsiques del Shiatsu (Massatge Japonès): estiraments, pressions, rodaments i digitopuntura, entre d'altres.

Les cames acostumen a acumular líquids i toxines, i les sentim més pesades. Millorar la circulació de sang i líquids orgànics a les cames serà l'objectiu del tractament, començant des de l'os sacre i arribant fins els turmells. Des de la pràctica veurem com l'energia tendeix a l'equilibri amb un senzill treball en els peus, i aconseguim alhora un efecte alleugeridor pel receptor.

Aprendrem, doncs, un protocol de massatge que comença per la part posterior de les cames, segueix pels peus per ambdós costats i acaba a la part anterior de les cames.

ADREÇAT A: aquells que ja coneixeu els massatges, i voleu tenir un primer contacte amb el Shiatsu. També a tots aquells que desitgeu gaudir del món dels massatges, i adquirir uns coneixements útils i pràctics.

No cal tenir pràctica de cap mena en massatge:

"Podreu experimentar el poder de les vostres mans"

CAL TENIR EN COMPTE: El Massatge Japonès es rep amb roba, a poder ser de teixits naturals com el cotó. Cal portar pantaló i samarreta còmodes i de cotó.

HORARI: Dissabte 7 de Juny, de 10h a 14h i de 16h a 20h.

LLOC: Shiatsu in Situ, C. Pi i Margall, 101, princ. 3ª. Barcelona.

INSCRIPCIÓ: trucant al 635 66 96 15 (Àngel López)

PREU DEL TALLER: 60 €

Les places del taller estan limitades a 10 persones.

Professor: Àngel López - Terapeuta en Shiatsu

www.shiatsuinsitu.com

No hay comentarios: